מצרכים:
1 קישוא פרוס לעיגולים
1 בטטה קלופה חתוכה
1 תפוח אדמה
1 גמבה
או כל ירק אחר שאוהבים לפי טעם אישי:)
תיבול:
מערבבים הכל עם שמן זית איכותי ומפזרים מעל מלח גס.
ככה הכי טעים לטעמי אבל אפשר לתבל גם עם פפריקה\שום\טימין\רוזמרין.
שלבי הכנה:
מכניסים לתנור חם 220 מעלות שהתבנית מכוסה בנייר כסף מכל הצדדים.
למשך שעה או יותר עד שמגיעים לטעם והצורה שאוהבים.
הירקות בזמן הזה מתבשלים ונהיים רכים מהאדים. אין צורך לשים מים בתבנית.
מוציאים את הנייר כסף ומעבירים למצב גריל להשחמה הרצויה.
ומתענגים:)
1 קישוא פרוס לעיגולים
1 בטטה קלופה חתוכה
1 תפוח אדמה
1 גמבה
או כל ירק אחר שאוהבים לפי טעם אישי:)
תיבול:
מערבבים הכל עם שמן זית איכותי ומפזרים מעל מלח גס.
ככה הכי טעים לטעמי אבל אפשר לתבל גם עם פפריקה\שום\טימין\רוזמרין.
שלבי הכנה:
מכניסים לתנור חם 220 מעלות שהתבנית מכוסה בנייר כסף מכל הצדדים.
למשך שעה או יותר עד שמגיעים לטעם והצורה שאוהבים.
הירקות בזמן הזה מתבשלים ונהיים רכים מהאדים. אין צורך לשים מים בתבנית.
מוציאים את הנייר כסף ומעבירים למצב גריל להשחמה הרצויה.
ומתענגים:)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה