יום רביעי, 28 בינואר 2015

פאי פרות שמח

פאי פרות שמח

מה להכין במטבח?

1. תבנית עגולה קוטר 22
2. 100 גרם חמאה מומסת עם שרוול פתיבר טחון
3.הידוק לתחתית והנחה במקפיא 15 דקות להתייצבות.
4. הקצפה במיקסר בקערה קרה :
שמנת מתוקה + 2 כפות אבקת סוכר+ 2 כפות פודינג וניל ורבע כוס חלב עד לקרם יציב.
5.לוקחים מרית וממלאים את התבנית.
6.חותכים את הפרות האהבוים עליכם בצורה דקה
7.מחממים בינתיים ריבת משמש במיקרוגל
ומסדרים את הפרות בצורה שרוצים.
8.לוקחים מברשת ומורחים מעל הפרות שמכסים את העוגה שלנו.
9.למקרר להתייצבות ואם רוצים שייחתך יפה אז למקפיא ולהוציא שעה לפני הגשה:)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה